Search

Birka Hotel i Stockholm

Luntmakargatan 14, Norrmalm, 11137 Stockholm, Sverige

Välkommen till Birka Hotel, ett charmigt hotell beläget i ett före detta bryggeri med anor från 1722. Hotellet har genomgått en totalrenovering invändigt år 2022 och erbjuder nu bekvämt boende i privata rum.

Modern bekvämlighet

Gratis WiFi ingår i alla rum på hotellet, vilket gör det enkelt att hålla kontakten med vänner och familj eller att jobba under din vistelse. Rummen är också utrustade med en vattenkokare och en platt-tv för din bekvämlighet.

Avkopplande atmosfär

Alla rum på Birka Hotel har ett eget badrum med dusch och hårtork för din bekvämlighet. Vissa rum har även en sittgrupp där du kan koppla av efter en lång dag med sightseeing eller affärsmöten. Sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum för en problemfri vistelse.

Perfekt läge

Hotellet ligger bara en minuts promenad från Hötorgets tunnelbanestation, vilket ger dig enkel tillgång till Stockholms kollektivtrafiknät. På fem minuters promenad når du det livliga nattlivet kring Stureplan och shoppinggatan Drottninggatan ligger endast 300 meter bort.

Bo hos oss

Vi inbjuder dig att boka ditt nästa boende på Birka Hotel och uppleva den historiska charmen i kombination med modern bekvämlighet. Oavsett om du besöker Stockholm för nöje eller affärer, kommer vårt hotell att vara det perfekta hemmet under din vistelse. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är