Search

Biz Apartment Gärdet i Stockholm

Sandhamnsgatan 67, Östermalm, 115 28 Stockholm, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Eget badrum
  • 24-timmarsreception
  • Nyckelkort för att komma in
  • Rökfria rum
  • Bagageförvaring
  • Värme

Välkommen till Biz Apartment Gärdet, en oas av elegans och bekvämlighet omgiven av grönska i nordöstra Stockholm. Med endast 500 meter till Frihamnen och drygt 2 km till Stockholms Stadion, är detta det perfekta boendet för din vistelse i staden.

Modern Inredning

Alla boendetyper på Biz Apartment Gärdet har luftkonditionering och kabel-TV samt ljus och modern inredning. De moderna köken är perfekta för matlagning och de stilrena badrummen är en fröjd för ögat. Du kommer garanterat att trivas i denna eleganta miljö.

Bekvämligheter

För att göra din vistelse så bekväm som möjligt, erbjuder vi gratis fast internet och tillgång till de gemensamma tvättstugorna. Du behöver inte oroa dig för något under din vistelse hos oss.

Träning och Avkoppling

Om du vill hålla dig i form under din vistelse, finns det ett gym i samma byggnad som Biz Apartment. Efter träningen kan du koppla av och surfa på gratis WiFi i de allmänna utrymmena. Vi har tänkt på allt för din komfort.

Perfekt Läge

Mittemot Biz Apartments finns en busshållplats som tar dig till stadens centrum på endast 10 minuter. Tunnelbanestationen Gärdet ligger också inom bekvämt gångavstånd på 12 minuter. För en fantastisk utsikt över staden kan du besöka Kaknästornet, som ligger bara 1,5 km bort.

Boka Din Vistelse Idag

Varför inte boka din vistelse hos oss på Biz Apartment Gärdet idag? Upplev elegans, komfort och bekvämlighet i en av Stockholms mest charmiga områden. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår vackra lägenhet och ge dig en minnesvärd vistelse i staden.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är