Search

Brand new Studios Amidst Ancient Ruins Oasis i Stockholm

Västra Finnbodavägen 8, 131 72 Stockholm, Sverige

  • Lägenheter
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Värme
  • Hiss

Välkommen till Brand new Studios Amidst Ancient Ruins Oasis! Ett modernt boende i Stockholm som erbjuder en unik upplevelse mitt i en historisk miljö. Med närhet till Sickla strand badplats och Fotografiska, är detta det perfekta stället att utforska staden.

Modern design och bekvämligheter

Våra studiolägenheter är helt nya och inredda med en modern touch. Varje enhet har ett fullt utrustat kök med kylskåp, diskmaskin och ugn för att du ska kunna laga dina egna måltider bekvämt.

Gratis Wi-Fi och bekvämligheter

Vi erbjuder gratis Wi-Fi i alla utrymmen så att du kan hålla dig uppkopplad under din vistelse. Dessutom finns det bekvämligheter som hårtork, strykjärn och strykbräda för din bekvämlighet.

Nära sevärdheter

Brand new Studios Amidst Ancient Ruins Oasis ligger nära flera populära sevärdheter i Stockholm, inklusive Storkyrkan och Medeltidsmuseet. Utforska den rika historien i området och upptäck alla spännande platser.

Enkel tillgång till flygplatsen

Med Stockholm Bromma flygplats bara 13 km bort, är det lätt att resa till och från Brand new Studios Amidst Ancient Ruins Oasis. Njut av en smidig resa utan krångel.

Boka din vistelse idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt moderna boende i Stockholm. Ta chansen att bo i en unik miljö med bekvämligheter och närhet till sevärdheter. Boka din vistelse på Brand new Studios Amidst Ancient Ruins Oasis idag och upplev allt som staden har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är