Search

Brand new stylish apartment i Stockholm

15 Igeldammsgatan, Kungsholmen, 112 49 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Hiss

Välkommen till vår nyrenoverade och stilfulla lägenhet belägen mitt i centrala Stockholm! Här erbjuder vi gratis WiFi och en bekväm vistelse för dig som vill utforska staden.

Modern design

Vår lägenhet är helt nyrenoverad och har en modern design som skapar en avslappnad och inbjudande atmosfär. Inredningen är smakfullt vald för att ge dig en bekväm och trevlig vistelse.

Perfekt läge

Med endast 2,3 km till Stockholms stadshus och 2,6 km till Stockholms centralstation har du nära till stadens alla sevärdheter och bekvämligheter. Du kan enkelt ta dig runt till fots eller med kollektivtrafik.

Fullt utrustat kök

I vår lägenhet finner du ett välutrustat kök med kylskåp och diskmaskin, perfekt för dig som vill laga egna måltider under din vistelse. Köket är modernt och funktionellt, vilket gör matlagningen till en fröjd.

Avkopplande terrass

Njut av frisk luft och vacker utsikt från vår terrass, där du kan koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin. Terrassen är perfekt för avkoppling efter en lång dag med sightseeing.

Bekvämt sovrum

I vår lägenhet finns ett mysigt sovrum med bekväm säng och sängkläder av hög kvalitet. Här kan du koppla av och ladda batterierna inför en ny dag i Stockholm.

Nära sevärdheter

Med Medeltidsmuseet endast 3,4 km bort och Stockholms slott 3,8 km från boendet har du nära till stadens kulturella och historiska sevärdheter. Utforska staden och upplev allt den har att erbjuda.

Välkommen till Brand new stylish apartment!

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo hos oss och uppleva allt som Stockholm har att erbjuda. Boka din vistelse idag och njut av en bekväm och stilfull vistelse mitt i hjärtat av staden.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är