Search

Cozy Sodermalm Studio for Four i Stockholm

Barnängs tvärgränd, Södermalm, 116 43 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 40 m² storlek
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Balkong
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Tvättmaskin

Välkommen till Cozy Sodermalm Studio for Four – din perfekta tillflyktsort i centrala Stockholm! Denna lägenhet, som rymmer upp till fyra personer, erbjuder en underbar balkong där du kan njuta av en kopp kaffe eller bara ta in den friska luften.

Boende

Den här lägenheten har ett mysigt sovrum där du kan koppla av efter en lång dag med en bekväm säng för en god natts sömn. Köket är fullt utrustat med kylskåp och ugn, perfekt för att laga dina egna måltider om du inte känner för att äta ute. Badrummet har en dusch och kommer komplett med gratis toalettartiklar och en praktisk tvättmaskin för din bekvämlighet.

Omgivning

Tele2 Arena, en populär evenemangsarena, ligger endast 3,5 km från lägenheten, perfekt för att delta i konserter eller sportevenemang. Monteliusvägen, med sina fantastiska vyer över staden, ligger också nära, bara 3,6 km bort. Och om du behöver resa till eller från Stockholm, är Stockholm Bromma flygplats bara 12 km bort.

Gratis WiFi

För att hålla dig uppkopplad och hjälpa dig planera dina utflykter, erbjuder Cozy Sodermalm Studio for Four gratis WiFi i alla utrymmen. Du kan enkelt hålla kontakten med vänner och familj eller utforska vad Stockholm har att erbjuda online.

Balkong

En av de bästa funktionerna i denna lägenhet är den charmiga balkongen där du kan koppla av och njuta av utsikten över staden. Det är det perfekta stället att sitta och läsa en bok eller bara ta in atmosfären i Sodermalm.

Bokning

Varför inte boka Cozy Sodermalm Studio for Four för din nästa vistelse i Stockholm? Oavsett om du är här för affärer eller nöje, är denna lägenhet ett bekvämt och prisvärt alternativ för din resa. Välkommen att stanna hos oss och upptäcka allt som denna fantastiska stad har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är