Search

Grad Hotel and Hostel i Stockholm

Kammakargatan 46, Norrmalm, 11160 Stockholm, Sverige

Välkommen till Grad Hotel and Hostel, ditt budgetboende med centralt läge i Stockholm! Här kan du njuta av gratis WiFi och ett välutrustat gemensamt kök. Bara 50 meter bort hittar du Drottninggatan och det tar endast 15 minuter att promenera till Stockholms centralstation.

Delade badrum i alla rum

Alla våra rum har delade badrum för din bekvämlighet. Vi ser till att hålla dem rena och fräscha för din vistelse.

En flerspråkig personal som ger dig tips

Vår personal talar flera språk och ger dig gärna tips om restauranger, barer och butiker i området. Upptäck Stockholms bästa platser med våra rekommendationer!

Nära till Gamla stan och det kungliga slottet

Om du vill utforska Stockholms historiska charm ligger Gamla stan och det kungliga slottet endast 3 tunnelbanestationer bort. Ta tunnelbanan från Rådmansgatan som ligger bara 3 minuter från Grad Hotel and Hostel.

Varför inte bo hos oss?

Vi erbjuder ett bekvämt och prisvärt boende i hjärtat av Stockholm. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, är vårt läge perfekt för att utforska staden. Boka ditt rum idag och upplev allt som Stockholm har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är