Search

Hostel Dalagatan i Stockholm

Dalagatan 30, Vasastan, 113 24 Stockholm, Sverige

Välkommen till Hostel Dalagatan! Ett fantastiskt vandrarhem beläget vid Vasaparken, endast 10 minuters promenad från Stockholms centralstation. Här erbjuder vi ljusa och luftkonditionerade rum för en bekväm vistelse. Vi har även snabb in- och utcheckning för att göra din resa så smidig som möjligt. Tunnelbanestationen Odenplan ligger endast 4 minuters promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Ljudisolerade rum

Våra rum på Hostel Dalagatan är ljudisolerade för att säkerställa en avkopplande vistelse. Rummen har golvvärme och antingen delat eller eget badrum för din bekvämlighet. Slappna av och njut av din tid hos oss.

Gemensamt kök

Det gemensamma köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga din favoritmat. Här kan du även koppla av och titta på TV medan du äter. WiFi är gratis i de allmänna utrymmena så att du kan hålla kontakten med vänner och familj under din vistelse.

Nära shoppingstråk

Hostel Dalagatan ligger bara 500 meter från det populära shoppingstråket Drottninggatan. Här kan du shoppa till du droppar och njuta av Stockholms bästa butiker och restauranger. Ett perfekt läge för alla shopaholics där ute!

Boka din vistelse idag

Vi hälsar dig varmt välkommen att boka din vistelse på Hostel Dalagatan. Med vårt bekväma boende och centrala läge är vi det perfekta valet för din nästa resa till Stockholm. Kom och upplev allt som staden har att erbjuda och låt oss vara din hemma bas under din vistelse. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är