Search

Lägenhet Southside (SVE Stockholm)

61 Ekebergabacken, Farsta, 123 63 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 32 m² storlek
  • Gratis WiFi
  • Kök
  • Platt-tv

Välkommen till Southside – din framtida oas i Stockholm! Denna vackra lägenhet ligger endast 6,7 km från Tele2 Arena och 10 km från Stockholmsmässan. Här kan du njuta av bekvämligheter som gratis WiFi och en platt-tv, med en underbar utsikt över trädgården och närheten till populära sevärdheter som Monteliusvägen och Fotografiska.

Boende

Denna lägenhet består av 2 mysiga sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum, ett fullt utrustat kök där du kan laga dina favoriträtter och ett fräscht badrum för din bekvämlighet. Oavsett om du är här för en kort semester eller en längre vistelse, har du allt du behöver för att känna dig som hemma.

Sevärdheter

Från Southside har du nära till Storkyrkan, som ligger endast 11 km bort, och Globen, som du når på 12 km. Utforska Stockholms rika historia och kultur, eller ta en kort resa till närliggande sevärdheter för att uppleva allt som staden har att erbjuda.

Flygförbindelser

Om du reser med flyg är Stockholm Bromma flygplats bara 20 km från boendet, vilket gör det enkelt att ta sig till och från din vistelse på Southside. Oavsett om du kommer från nära eller fjärran, är du alltid välkommen här.

Boka din vistelse på Southside idag!

Ta chansen att uppleva Stockholm från en bekväm och modern lägenhet. Oavsett om du är här för arbete eller nöje, kommer du att känna dig som hemma på Southside. Boka din vistelse idag och utforska allt som denna fantastiska stad har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är