Search

Lindövägen i Stockholm

102 Lindövägen, 186 92 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 50 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Restaurang
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Grillmöjligheter
  • Golfbana (inom 3 km)
  • Trädgård

Välkommen till Lindövägen i Stockholm! Denna moderna lägenhet är belägen endast 22 km från Rosersbergs slott och erbjuder bekvämt boende med många bekvämligheter. Byggt år 2020, lägenheten är perfekt för dig som vill njuta av en avkopplande och aktiv semester.

Boende

Lindövägen har allt du behöver för en bekväm vistelse. Lägenheten har gratis cyklar för att utforska området, en vacker trädgård att koppla av i, en terrass för trevliga kvällar och gratis WiFi för att hålla dig uppkopplad.

Aktiviteter

Om du älskar utomhusaktiviteter kommer du att älska Lindövägen. Här kan du vandra i naturen, åka skidor på vintern eller spela dartspel med dina vänner. För de som föredrar inomhusaktiviteter finns det också en grill för trevliga middagar.

Faciliteter

Som gäst på Lindövägen har du tillgång till tennisbanor för en aktiv dag, samt möjlighet att utforska omgivningarna på cykel. Oavsett om du föredrar att vara aktiv eller bara koppla av, finns det något för alla här.

Sevärdheter

Utforska närliggande sevärdheter som Bogesund slott och Friends Arena, som båda ligger inom 30 km från Lindövägen. För de som reser med flyg är Stockholm Arlanda flygplats endast 20 km bort, vilket gör det enkelt att komma till och från lägenheten.

Varför boka Lindövägen?

Med en perfekt blandning av moderna bekvämligheter, aktiviteter och närhet till sevärdheter är Lindövägen det perfekta valet för din nästa vistelse i Stockholm. Boka idag och upplev allt som denna underbara lägenhet och omgivning har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är