Search

Nyrenoverat i centrala Stockholm i Stockholm

46 Banérgatan, Östermalm, 115 26 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 60 m² storlek
  • Gratis WiFi
  • Kök
  • Dusch
  • Platt-tv

Välkommen till vår nyrenoverade lägenhet i centrala Stockholm! Denna moderna och bekväma lägenhet erbjuder gratis WiFi och en platt-tv för din underhållning. Med ett perfekt läge, bara 15 minuters promenad från Armémuseum och nära Gröna Lund, är detta det perfekta boendet för din vistelse i Stockholm.

Boende

Den här lägenheten har 2 rymliga sovrum och ett fullt utrustat kök med kylskåp, diskmaskin och en praktisk kaffemaskin. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga för din bekvämlighet, så du behöver inte oroa dig för något under din vistelse.

Sevärdheter

I närheten av lägenheten hittar du många populära besöksmål, inklusive Vasamuseet, Skansen och Abbamuseet. Utforska Stockholms rika kulturarv och njut av allt som staden har att erbjuda, allt inom bekvämt räckhåll från din lägenhet.

Transport

Den närmaste flygplatsen är Stockholm Bromma flygplats, bara 11 km från boendet. Med enkel tillgång till kollektivtrafik och närliggande sevärdheter, är det enkelt att ta sig runt och utforska staden från denna centrala plats.

Boka din vistelse idag!

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet i centrala Stockholm och upplev allt som staden har att erbjuda. Boka din vistelse idag och njut av en bekväm och minnesvärd vistelse i denna fantastiska stad!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är