Search

Pink House Room#1 Stockholm i Stockholm

12A Hökarvägen, Liljeholmen - Hägersten, 129 41 Stockholm, Sverige

Välkommen till Pink House Room#1 i Stockholm! Detta charmiga B&B-boende ligger i Liljeholmen – Hägersten och är det perfekta valet för din vistelse i Stockholm. Med gratis cyklar, en trädgård, en gemensam lounge och en terrass, kommer du att känna dig som hemma här.

Bekvämligheter

Pink House Room#1 erbjuder en mängd bekvämligheter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Du kommer att ha tillgång till gratis privat parkering, ett gemensamt kök och gratis WiFi under hela din vistelse. Rummen är utrustade med en platt-tv med satellitkanaler och köket har allt du behöver, inklusive kylskåp, diskmaskin, ugn, kaffemaskin och vattenkokare.

Frukost och grillmöjligheter

Varje morgon serveras en läcker frukostbuffé och kontinental frukost på Pink House Room#1. Du kan även njuta av en grillkväll med vänner och familj på boendets grillplats.

Området

Beläget endast 5,3 km från Stockholmsmässan, är Pink House Room#1 ett utmärkt val för affärsresenärer och besökare som deltar i evenemang i området. Utforska närliggande sevärdheter som Kungens kurva och Monteliusvägen, som båda ligger inom 7 km från boendet. Närmaste flygplats är Stockholm Bromma flygplats, som ligger endast 12 km bort.

Boka din vistelse!

Vi ser fram emot att välkomna dig till Pink House Room#1 i Stockholm. Boka din vistelse idag och upplev den perfekta blandningen av komfort och bekvämlighet i en av Stockholms mest charmiga områden.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är