Search

Rygerfjord Hotel & Hostel i Stockholm

Södermälarstrand, Kajplats 12-14, Södermalm, 118 25 Stockholm, Sverige

Välkommen till Rygerfjord Hotel & Hostel, beläget vid Söder Mälarstrand i Stockholm. Ett unikt boendealternativ på vatten med fantastisk utsikt över staden och sjön. Här erbjuds gratis WiFi och bekväma hyttliknande rum för en minnesvärd vistelse.

Rum

Rummen på Rygerfjord Hotel & Hostel är fördelade över tre båtar och gästerna har möjlighet att välja mellan rum med eget eller delat badrum. Sängkläder och handdukar ingår för en bekväm vistelse. Dessutom har du tillgång till ett gemensamt kök för att laga egna måltider.

Restaurang och bar

På restaurangen ombord kan du avnjuta svenska klassiker som köttbullar och potatismos, medan baren erbjuder ett urval av drycker för att komplettera din måltid.

Gemensamma utrymmen

I den gemensamma loungen kan du koppla av framför en platt-TV eller slappna av i en bekväm skinnfåtölj. En gratis gästdator med internet finns tillgänglig i lobbyn för att hålla dig uppkopplad under din vistelse.

Område

Från båten tar det endast knappt 10 minuter att promenera till Gamla stan, där du kan utforska historiska platser och charmiga gränder. Den trendiga stadsdelen Södermalm ligger också inom gångavstånd, där du kan upptäcka lokala butiker, restauranger och nattliv.

Ta chansen att bo på Rygerfjord Hotel & Hostel och upplev det bästa av Stockholm från vattnet. Välkommen att boka ditt rum idag för en unik och minnesvärd vistelse!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är