Search

Shared apartment close to the city center i Stockholm

16 Gyllenborgsgatan, Kungsholmen, 112 43 Stockholm, Sverige

Välkommen till Shared apartment close to the city center i centrala Stockholm! Detta perfekt belägna delade boende erbjuder en fantastisk utsikt över trädgården samt tillgång till en trädgård där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Med endast 2,5 km till Stockholms stadshus, är detta det perfekta stället att bo på under din vistelse i staden.

Modern och bekväm inredning

Detta boende har ett modernt kök med alla bekvämligheter du behöver under din vistelse. Här hittar du ett kylskåp, en mikrovågsugn, en kaffemaskin och en vattenkokare för att du ska kunna laga dina egna måltider och njuta av en hemtrevlig atmosfär.

Nära till stadens attraktioner

Med Stockholms centralstation endast 3,4 km bort och Kungliga Operan 3,6 km bort, har du enkel tillgång till stadens bästa sevärdheter och aktiviteter. Oavsett om du är här för sightseeing eller affärsändamål, kommer du att uppskatta det bekväma läget av detta boende.

Gratis WiFi och bekvämligheter

Shared apartment close to the city center erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen, så att du kan hålla kontakten med vänner och familj eller arbeta på distans under din vistelse. Dessutom finns det bekvämligheter som tvättmöjligheter och en gemensam lounge där du kan träffa andra gäster.

Från flygplatsen till ditt boende

Om du anländer med flyg, är närmaste flygplats Stockholm Bromma flygplats som ligger endast 6 km från boendet. Du kan enkelt ta dig till och från flygplatsen med kollektivtrafik eller taxi, vilket gör din resa till och från boendet smidig och bekväm.

Bo hos oss och upplev Stockholm

Vi välkomnar dig att bo hos oss på Shared apartment close to the city center och utforska allt som Stockholm har att erbjuda. Oavsett om du är här för en kortare vistelse eller en längre period, kommer du att känna dig som hemma i detta bekväma och centralt belägna boende. Boka ditt rum idag och upplev det bästa av Stockholm!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är