Search

STF Långholmen Hostel Beds i Stockholm

20 Långholmsmuren, Södermalm, 117 33 Stockholm, Sverige

Välkommen till STF Långholmen Hostel Beds, beläget i centrala Stockholm. Detta boende erbjuder en unik upplevelse med en trädgård, en gemensam lounge och en bar för dig att njuta av under din vistelse. Med endast 2,4 km till Monteliusvägen, 4,4 km till Stockholms stadshus och 4,5 km till Stockholms centralstation, är detta det perfekta läget för att utforska staden.

Rum och faciliteter

Alla rum på STF Långholmen Hostel Beds är utrustade med en garderob för din bekvämlighet. Dessutom har samtliga rum delade badrum med dusch för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Frukostbuffé

Varje morgon erbjuds en läcker frukostbuffé på STF Långholmen Hostel Beds. Njut av en god start på dagen innan du ger dig ut för att utforska allt som Stockholm har att erbjuda.

Omgivning

Upptäck Stockholms kulturella scen med sevärdheter som Kungliga Operan och Medeltidsmuseet som ligger bara några kilometer bort. Närmaste flygplats är Stockholm Bromma flygplats, endast 8 km från boendet, vilket gör resan till och från lätt och smidig.

Boka din vistelse idag

Vi välkomnar dig att boka din vistelse på STF Långholmen Hostel Beds för en minnesvärd upplevelse i Stockholm. Utforska staden och njut av bekvämligheten och charm av detta vackra boende. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är