Search

STF Långholmen Hostel i Stockholm

Långholmsmuren 20, Södermalm, 11733 Stockholm, Sverige

Välkommen till STF Långholmen Hostel! Ett unikt boende i en renoverad fängelsebyggnad från 1800-talet på ön Långholmen i centrala Stockholm. Här kan du njuta av en fridfull vistelse omgiven av grönska, med bekvämligheter som restaurang, gemensamt kök, gratis Wi-Fi och kostnadsfri parkering.

Rum

Rummen på STF Långholmen Hostel erbjuder antingen eget badrum eller tillgång till gemensamma badrumsfaciliteter. Vissa rum har även en TV för extra bekvämlighet under din vistelse.

Trädgård och faciliteter

På sommaren kan du koppla av i trädgården eller utforska omgivningarna med hyrcyklar. Dessutom finns bokningsbara tvättmaskiner och torktumlare för din bekvämlighet under vistelsen.

Strand och tunnelbana

Långholmsbadets strand ligger endast 50 meter från STF Långholmen Hostel, perfekt för avkopplande dagar vid vattnet. Hornstulls tunnelbanestation ligger inom 10 minuters promenad, vilket gör det enkelt att utforska resten av Stockholm.

Restauranger och nöjen

I den närliggande stadsdelen Hornstull finns ett brett utbud av restauranger och barer att utforska. Perfekt för en kväll med god mat och underhållning.

Boka din vistelse idag

Kom och upplev en unik vistelse på STF Långholmen Hostel. Med bekväma rum, vackra omgivningar och nära till både strand och tunnelbana, är detta det perfekta valet för din nästa resa till Stockholm. Välkommen att boka din vistelse idag!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är