Search

Stockholm Hostel i Stockholm

Alströmergatan 15, Kungsholmen, 112 47 Stockholm, Sverige

Välkommen till det lugna Stockholm Hostel beläget i stadsdelen Kungsholmen i centrala Stockholm. Med endast 3 minuters promenad från tunnelbanestationen Fridhemsplan och närhet till flygbusshållplatsen på Sankt Eriksplan, är detta boende det perfekta valet för din vistelse i staden.

Privata rum med eget badrum

Alla rum på Stockholm Hostel är privata och har eget badrum för din bekvämlighet. Här kan du koppla av och njuta av en avkopplande vistelse i Stockholm.

Gemensamma kök för matlagning

I de 2 gemensamma köken på Stockholm Hostel kan du laga din egen mat och njuta av måltider i den mysiga matplatsen. För avkoppling finns även ett tv-rum där du kan umgås med andra gäster.

Butiker, barer och restauranger i närheten

Området runt Stockholm Hostel erbjuder ett brett utbud av butiker, barer och restauranger att utforska. Du kan njuta av det lokala utelivet och smaka på olika kök från runt om i världen.

Nära till Stockholms centralstation

Med endast 5 minuters tunnelbaneresa når du Stockholms centralstation där du enkelt kan ta dig vidare till andra delar av staden eller utforska omgivningarna.

Utforska stadskärnans sevärdheter

Från boendet på Kungsholmen kan du promenera till stadskärnans främsta sevärdheter på endast 15–35 minuter. Upptäck Stockholms kultur, historia och vackra arkitektur under din vistelse.

Boka din vistelse på Stockholm Hostel idag

Ta chansen att bo på Stockholm Hostel och upplev allt som staden har att erbjuda. Boka ditt rum idag och njut av en bekväm och trevlig vistelse i centrala Stockholm!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är