Search

Stockholm Lovely, Amazing, Modern Apartment +Balcony +Patio i Stockholm

30 Gripengatan, 177 45 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 127 m² storlek
  • Kök
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Balkong

Välkommen till Stockholm Lovely, Amazing, Modern Apartment +Balcony +Patio – en underbar plats att bo under din vistelse i Stockholm. Denna lägenhet har allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse.

Modern design och bekvämligheter

Denna lägenhet har en modern design och är utrustad med luftkonditionering för att hålla dig sval under varma sommardagar. Med 3 sovrum, ett vardagsrum och ett fullt utrustat kök med kylskåp och vattenkokare finns det gott om plats för hela familjen eller en grupp vänner att njuta av.

Balkong och uteplats

Njut av utsikten över trädgården från din egen privata balkong eller koppla av på uteplatsen med en kopp kaffe. Denna lägenhet erbjuder också en gemensam lounge och terrass för dig att koppla av och umgås med andra gäster.

Grill och lekplats

Förutom alla bekvämligheter i lägenheten har Stockholm Lovely, Amazing, Modern Apartment +Balcony +Patio en grill där du kan tillaga läckra måltider utomhus. För de yngre gästerna finns det också en lekplats där de kan roa sig.

Res och utforska

Med biluthyrning tillgänglig på plats kan du enkelt ta dig runt Stockholm och utforska alla sevärdheter och aktiviteter som staden har att erbjuda. Besök Friends Arena som ligger bara 13 km bort eller ta en tur till det vackra Drottningholms slottet som ligger 15 km från lägenheten.

Varför inte stanna hos oss?

Kom och upplev den underbara Stockholm Lovely, Amazing, Modern Apartment +Balcony +Patio och njut av allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig och önskar dig en trevlig vistelse i Stockholm!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är