Search

Topp lägenhet 3a i Stockholm

55 Stockholmsvägen, Enskede - Årsta - Vantör, 122 62 Stockholm, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 76 m² storlek
  • Gratis WiFi
  • Husdjur är välkomna
  • Kök
  • Terrass
  • Platt-tv

Välkommen till Topp lägenhet 3a i Stockholm! Denna underbara lägenhet ligger endast 17 minuters promenad från Tele2 Arena och 5,6 km från Stockholmsmässan. Här erbjuds bekvämt boende med gratis WiFi och en platt-tv för att du ska kunna koppla av och njuta av din vistelse.

Boende och faciliteter

Denna fantastiska lägenhet har 1 terrass där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en avslappnande stund på kvällen. Den har även 2 sovrum för en god natts sömn och ett fullt utrustat kök där du kan laga dina egna måltider.

Sevärdheter i närheten

Fotografiska, ett populärt museum, ligger endast 5,9 km från Topp lägenhet 3a. Om du är intresserad av historia och kultur, kan du besöka Storkyrkan som ligger 6,1 km bort. Oavsett vad du är intresserad av, finns det något för alla i närheten av denna lägenhet.

Närmaste flygplats

Stockholm Bromma flygplats ligger endast 15 km från boendet, vilket gör det enkelt att ta sig till och från lägenheten. Du behöver inte oroa dig för långa resor till och från flygplatsen.

Varför välja Topp lägenhet 3a?

Med sitt perfekta läge nära olika sevärdheter och faciliteter, är Topp lägenhet 3a det ultimata valet för din vistelse i Stockholm. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, kommer denna lägenhet att göra din vistelse minnesvärd och bekväm. Välkommen att boka din vistelse idag och upplev allt som Stockholm har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är