Search

Norra NY Hostel i Stöllet

Kyrkvägen 12 A, 680 51 Stöllet, Sverige

Välkommen till Norra NY Hostel! Ett charmigt boende beläget i Stöllet, endast 47 km från Malung Järnvägsstation. Här kan du njuta av en bekväm vistelse med gratis WiFi och gratis privat parkering.

Modern Design

Vår lägenhet är smakfullt inredd med modern design och bekväma möbler. Här kan du koppla av efter en lång dag med utforskning av området.

Fullt Utrustat Kök

I vårt fullt utrustade kök kan du laga dina egna måltider och spara pengar på att äta ute varje dag. Köket har allt du behöver för en trevlig matlagningsupplevelse.

Sköna Sängar

I våra bekväma sängar kommer du garanterat att få en god natts sömn. Luta dig tillbaka och koppla av i ditt eget privata utrymme.

Central Beliggenhet

Med närhet till Malung Järnvägsstation och Torsby flygplats, är Norra NY Hostel perfekt beläget för att utforska området och ta del av alla sevärdheter och aktiviteter.

Gratis Parkering

Vi erbjuder gratis privat parkering för våra gäster, vilket gör det enkelt att ta med bilen och utforska området på egen hand.

Uteservering

Njut av en kopp kaffe eller ett glas vin på vår trevliga uteservering. Här kan du koppla av och umgås med andra gäster i en avslappnad atmosfär.

Boka Din Vistelse Idag!

Kom och upplev allt Norra NY Hostel har att erbjuda. Boka din vistelse idag och upptäck den vackra omgivningen i Stöllet. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är