Search

Nymon Mountain House i Stöten

Nymon 6, Sälen, Malung, 780 67 Stöten, Sverige

  • Helt hus
  • 60 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Utsikt
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch

Välkommen till Nymon Mountain House – ditt perfekta semesterhus beläget i vackra Stöten i Dalarna. Med endast 5 minuters bilresa till Stötens skidanläggning, erbjuder detta boende en fridfull reträtt omgiven av skog och berg, perfekt för en avkopplande semester.

Fullt utrustat kök

Huset har ett fullt utrustat kök med diskmaskin, mikrovågsugn och ugn för att du ska kunna laga dina favoriträtter under din vistelse. Njut av måltiderna vid matbordet med utsikt över naturen utanför.

Bekväma faciliteter

Njut av avkoppling i vardagsrummet med en platt-TV, DVD-spelare och en mysig öppen spis. Det egna badrummet är utrustat med en dusch och en liten bastu där du kan koppla av efter en dag fylld med aktiviteter.

Utforska området

Området är populärt för skidåkning, vandring, fiske och cykling, vilket ger dig möjlighet att utforska naturen och prova på olika aktiviteter. Besök skidorten Trysil i Norge som ligger 45 minuters bilresa bort eller upptäck skidorten Sälen som ligger endast 30 minuters bilresa bort.

Unik terrass och trädgård

Njut av den friska luften på den lilla terrassen och utforska trädgården som omges av vacker natur. Perfekt för att koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller en kvällsgrillning med familj och vänner.

Boka din vistelse idag

Vi inbjuder dig att boka din vistelse på Nymon Mountain House och uppleva den fridfulla atmosfären i Stöten. Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester eller äventyr i naturen, kommer detta semesterhus att bli ditt perfekta tillflyktsort. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är