Search

1:a med gångavstånd till Strömstads Centrum i Strömstad

14 Östergatan Källarlägenhet, 452 32 Strömstad, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 36 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Eget badrum
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Kostnadsfri parkering
  • Parkering på plats

Välkommen till vår underbara lägenhet med gångavstånd till Strömstads Centrum! Beläget i Strömstad, bara 6 km från Daftöland, 49 km från Havets Hus och 33 km från Fredriksten fästning, är detta det perfekta boendet för din vistelse.

Boendet

Denna lägenhet består av 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 fullt utrustat kök och 1 badrum. Du kommer att kunna njuta av bekvämligheter som handdukar och sängkläder, tillhandahållna mot en extra kostnad för din bekvämlighet.

Området

Strömstad erbjuder ett fantastiskt läge för att utforska både kusten och naturen. Njut av promenader längs havet, besök lokala restauranger och butiker, eller ta en båttur till närliggande öar för en minnesvärd upplevelse.

Sevärdheter

Med Daftöland, Havets Hus och Fredriksten fästning inom bekvämt avstånd, kommer du aldrig att ha brist på saker att göra under din vistelse. Utforska dessa platser och skapa minnen för livet.

Transport

Närmaste flygplats är Sandefjord flygplats, Torp, bara 122 km från lägenheten. Enkel tillgång till flygplatsen gör resan till och från boendet smidig och bekväm.

Boka din vistelse

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet med gångavstånd till Strömstads Centrum och upplev allt som området har att erbjuda. Boka din vistelse idag och se fram emot en minnesvärd vistelse i denna vackra del av Sverige.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är