Search

Luxury Business Apartments 2 rooms #2 1-4 people i Sundbyberg

4B Fredens Torg, 174 53 Sundbyberg, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 50 m² storlek
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Värme

Välkommen till Luxury Business Apartments 2 rooms #2 1-4 people, en underbar lägenhet med utsikt över trädgården och alla bekvämligheter du behöver för en perfekt vistelse. Perfekt för affärsresenärer eller en liten familj som vill utforska Stockholm.

Lyxig inredning

Denna lägenhet har ett elegant sovrum, ett modernt kök med kylskåp och diskmaskin, en bekväm sittgrupp och ett stilrent badrum med antingen badkar eller dusch. Njut av de lyxiga handdukarna och sängkläderna som ingår för din bekvämlighet.

Perfekt läge

Beläget endast 3,1 km från Friends Arena och 9,4 km från Sergels torg, är Luxury Business Apartments 2 rooms #2 1-4 people centralt beläget för att utforska allt som Stockholm har att erbjuda. Närmaste flygplats, Stockholm Bromma flygplats, ligger endast 4 km bort.

Gratis WiFi

Surfa fritt med gratis WiFi i alla utrymmen i lägenheten. Perfekt för att hålla kontakten med arbete eller familj under din vistelse.

Balkong med utsikt

Njut av en kopp kaffe på balkongen med en fantastisk utsikt över trädgården. Perfekt för att koppla av efter en lång dag med sightseeing eller möten.

Utforska området

Utforska närliggande sevärdheter som Drottningholms slott och Stockholms centralstation som ligger endast en kort bilresa bort. Upptäck charmiga kaféer, restauranger och butiker i närheten.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet och upplev allt som Stockholm har att erbjuda. Boka din vistelse på Luxury Business Apartments 2 rooms #2 1-4 people idag och skapa minnen för livet.

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är