Search

Sundsvall City Hotel i Sundsvall

Sjögatan 11, 852 34 Sundsvall, Sverige

Välkommen till Sundsvall City Hotel! Ett bekvämt och centralt beläget hotell som erbjuder en perfekt bas för din vistelse i Sundsvall. Hotellet ligger endast 400 meter från Casino Cosmopol och en kort 10 minuters promenad från Sundsvalls centralstation. Här kan du njuta av gratis WiFi och en mysig gästlounge med tv.

Rum med eget badrum

Alla våra rum på Sundsvall City Hotel är utrustade med eget badrum för din bekvämlighet. Oavsett om du är på affärsresa eller semester, kommer du att känna dig som hemma i våra bekväma rum.

Nära till äventyr och shopping

För den som älskar äventyr och avkoppling, ligger äventyrsbadet Himlabadet endast 20 minuters promenad bort. Efter en dag med spännande aktiviteter kan du koppla av i hotellets bekväma rum.

Om du är sugen på shopping, är det endast 8 km till shoppingcentret Birsta. Du kan enkelt ta bussen dit direkt från hotellet och shoppa loss bland ett stort utbud av butiker och restauranger.

Utforska Sundsvall

Med sitt centrala läge är Sundsvall City Hotel den perfekta basen för att utforska allt som Sundsvall har att erbjuda. Njut av stadens sevärdheter, restauranger och nattliv innan du återvänder till ditt bekväma rum på hotellet.

Kom och upplev Sundsvall med oss på Sundsvall City Hotel. Vi ser fram emot att välkomna dig och se till att din vistelse blir minnesvärd. Boka ditt rum idag och upptäck allt som Sundsvall har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är