Search

Agardhs Pensionat i Sveg

12 Härjedalsgatan, 842 32 Sveg, Sverige

Välkommen till Agardhs Pensionat – din perfekta destination för en bekväm och avkopplande vistelse i Sveg! Här kan du njuta av ett boende med en gemensam lounge och gratis WiFi, perfekt för både affärsresenärer och semesterfirare. Dessutom erbjuder vi gratis privat parkering och lånecyklar för att utforska omgivningarna.

Bekväma och välutrustade rum

På Agardhs Pensionat finns alla rum med en garderob för din bekvämlighet. Du kan också njuta av delade badrum och sängkläder för en avkopplande vistelse.

Aktiviteter för alla intressen

Här på Agardhs Pensionat kan du ägna dig åt olika aktiviteter som skidåkning och fiske i och omkring Sveg. Oavsett om du föredrar att vara aktiv utomhus eller koppla av inomhus, har vi något för alla intressen.

Nära till flygplatsen

Om du reser med flyg är närmaste flygplats Sveg flygplats, endast 4 km från Agardhs Pensionat. Vi erbjuder även flygplatstransfer mot en avgift för din bekvämlighet.

En inbjudande atmosfär

Vår vänliga personal står alltid till tjänst för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Oavsett om du behöver rekommendationer för lokala sevärdheter eller hjälp med att boka aktiviteter, är vi här för att hjälpa till.

Utforska Sveg

Vi inbjuder dig att stanna hos oss på Agardhs Pensionat och utforska allt som Sveg har att erbjuda. Från vacker natur till spännande aktiviteter, kommer du garanterat att ha en minnesvärd vistelse här hos oss. Boka din vistelse idag och upplev det bästa av Sveg!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är