Search

Apartment (SVE Täby)

Parkallén 19, 183 41 Täby, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 75 m² storlek
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Balkong
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Platt-tv

Välkommen till Apartment Täby, Stockholm! Beläget i Täby i Stockholms län, erbjuder denna lägenhet en balkong och trädgårdsutsikt. Boendet ligger 13 km från Friends Arena och har gratis WiFi i hela fastigheten.

Boendeinformation

Denna lägenhet har 2 sovrum, en platt-TV och ett kök. Du kommer att känna dig som hemma med bekvämligheter som dessa.

Omgivning

Sergels Torg Square ligger 16 km från lägenheten, medan Stureplan ligger 16 km från boendet. Närmaste flygplats är Bromma Stockholm Airport, 19 km från Apartment Täby, Stockholm. Du har enkel tillgång till både stadslivet och naturen i denna vackra del av Stockholm.

Lugn och ro

Med trädgårdsutsikt och en balkong kan du njuta av lugn och ro i denna lägenhet. Perfekt för avkoppling efter en lång dag med sightseeing eller arbete.

Modern bekvämlighet

Den platta TV:n och det fullt utrustade köket ger dig den moderna bekvämlighet du behöver för en bekväm vistelse. Du kan enkelt laga din egen mat och koppla av med din favoritfilm.

Närliggande sevärdheter

Med närhet till Sergels Torg Square och Stureplan har du möjlighet att utforska Stockholms kända platser och uppleva stadens pulserande atmosfär.

Inbjudan att stanna

Vi inbjuder dig att bo i denna underbara lägenhet och uppleva allt som Täby och Stockholm har att erbjuda. Koppla av, utforska och skapa minnen för livet. Välkommen till Apartment Täby, Stockholm!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är