Search

Rentalux Apartments at Vivansborg i Timrå

99 Nygatan, 861 33 Timrå, Sverige

  • Lägenheter
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Utsikt
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch
  • Grillmöjligheter
  • Endast vuxna
  • Platt-tv

Välkommen till Rentalux Apartments at Vivansborg! Ett fantastiskt boendealternativ beläget i Timrå, Västernorrlands län. Med en perfekt kombination av bekvämlighet och elegans, kommer du att känna dig som hemma i denna underbara lägenhet.

Modern design och bekvämligheter

Varje lägenhet är smakfullt inredd och har alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vistelse. Njut av ett fullt utrustat kök med kylskåp, diskmaskin och ugn för att tillaga dina favoriträtter.

Gratis WiFi och gemensamma utrymmen

Surfa på nätet med gratis WiFi i hela lägenheten och koppla av i den gemensamma loungen. Umgås med andra gäster eller bara koppla av efter en lång dag med sightseeing.

Biluthyrning tillgänglig

Utforska omgivningarna med lätthet med biluthyrning som erbjuds på plats. Upptäck Timrå och dess omgivningar på ditt eget schema och njut av friheten att resa var du vill.

Nära till sevärdheter

Med Sundsvalls museum och Sundsvalls Konferenscenter bara 16 km bort, kommer du att ha en mängd aktiviteter att välja mellan. Besök populära platser och upplev allt som Timrå har att erbjuda.

Privat parkering

Behöver du inte oroa dig för parkering, med gratis privat parkering tillgänglig för alla gäster. Kom och gå som du vill, med bekvämligheten att ha din egen parkeringsplats.

Boka din vistelse idag!

Kom och upplev Rentalux Apartments at Vivansborg och allt det har att erbjuda. Njut av en avkopplande vistelse i en elegant och bekväm lägenhet och utforska den vackra regionen Västernorrlands län. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är