Search

Rentalux Hostel i Timrå

99 Nygatan, 861 33 Timrå, Sverige

Välkommen till Rentalux Hostel i Timrå! Ett charmigt boende som ligger endast 16 km från Sundsvalls museum. Här kan du njuta av en avkopplande vistelse med en vacker trädgård, gratis privat parkering och en mysig gemensam lounge.

Boende

Rentalux Hostel erbjuder bekväma rum med delade badrum och sängkläder ingår. Du kan koppla av och känna dig som hemma i våra välutrustade rum.

Faciliteter

Boendet har ett gemensamt kök där du kan laga dina egna måltider och gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen. Passa på att spela biljard eller umgås med andra gäster i loungen.

Sevärdheter

Rentalux Hostel ligger nära flera populära sevärdheter, inklusive Sundsvalls tågstation, Konferenscenter och Stadshus. Utforska området och besök även Folkets Hus som ligger endast 16 km bort. Mid Sweden University ligger också inom bekvämt avstånd.

Närområdet

Utforska det vackra omgivande landskapet eller ta en kort bilfärd till Sundsvall-Timrå flygplats, endast 8 km från Rentalux Hostel. Upptäck lokala restauranger, butiker och sevärdheter i närheten.

Boka din vistelse

Ta chansen att bo på Rentalux Hostel och upplev en bekväm och trevlig vistelse i Timrå. Boka din vistelse idag och njut av allt som detta fantastiska boende har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är