Search

Solviken Tranås Hostel i Tranås

Solviken, 573 94 Tranås, Sverige

Välkommen till Solviken Tranås Hostel, ett vandrarhem omgivet av vacker natur och beläget intill den fridfulla sjön Sommen. Här kan du njuta av lugnet och koppla av i en fridfull miljö med tillgång till en stor trädgård, ett fullt utrustat gemensamt kök och en privat badplats. Dessutom erbjuds gratis Wi-Fi för att hålla dig uppkopplad under din vistelse.

Bekväma rum med handfat

Alla rum på Solviken Tranås Hostel är utrustade med handfat för din bekvämlighet. Dusch och toalett delas med andra gäster för att skapa en mysig och social atmosfär.

Gemensamma utrymmen och aktiviteter

I det gemensamma sällskapsrummet på Hostel Solviken finns ett urval av spel, böcker och tidningar för underhållning. Utöver detta kan du delta i olika aktiviteter i den stora trädgården, hyra cyklar och kanoter eller besöka förrådet och servicerummet för cyklar.

Utforska omgivningarna

Med endast 20 minuter med bil når du Tranås, en stad med ett brett utbud av butiker och restauranger att utforska. För de äventyrslystna ligger Asby Alpinas skidbackar endast 8 km bort, medan längdåkningsspår finns precis utanför dörren för en aktiv dag i naturen.

Din inbjudan

Ta chansen att bo på Solviken Tranås Hostel och upplev den fridfulla atmosfären och de vackra omgivningarna. Vi ser fram emot att välkomna dig och vara en del av ditt minnesvärda boende i Tranås. Boka din vistelse idag och upplev allt som detta fantastiska vandrarhem har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är