Search

Villa Tullinge – for work or vacation i Tullinge

27 Fagerlidsvägen, 146 30 Tullinge, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 96 m² storlek
  • Kök
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Grillmöjligheter
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Kostnadsfri parkering

Villa Tullinge – for work or vacation är den perfekta platsen för dig att bo under din arbetsresa eller semestervistelse. Denna underbara lägenhet har en trädgård, en gemensam lounge och en terrass, vilket ger dig en avkopplande och bekväm atmosfär. Dessutom erbjuds gratis WiFi och en fantastisk utsikt över trädgården.

Boende

Denna lägenhet har luftkonditionering och består av 3 mysiga sovrum, 1 rymligt vardagsrum, 1 fullt utrustat kök med kylskåp och kaffemaskin samt 2 eleganta badrum med dusch och bubbelbad. Här finns även en platt-tv, en blu-ray-spelare, en spelkonsol och en cd-spelare för din underhållning.

Bekvämligheter

Som gäst på Villa Tullinge – for work or vacation har du tillgång till ett avkopplande bubbelbad där du kan varva ner efter en lång dag. Dessutom erbjuds gratis privat parkering och ett gemensamt kök där du kan laga dina egna måltider eller mingla med andra gäster.

Omgivning

Villa Tullinge – for work or vacation har ett perfekt läge med Stockholmsmässan endast 12 km bort och Kungens kurva 15 km bort. Närmaste flygplats är Stockholm Bromma flygplats, som ligger bara 25 km från lägenheten. Utforska den vackra omgivningen och njut av allt som Tullinge har att erbjuda.

Boka din vistelse idag

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet och upplev en bekväm och avkopplande vistelse i Tullinge. Oavsett om du är på arbetsresa eller semestervistelse, kommer Villa Tullinge – for work or vacation att göra din vistelse oförglömlig. Boka din vistelse idag och upplev det bästa av Tullinge!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är