Search

Gällared 710 – Bed & Kitchen i Ullared

Gällared 710, 311 61 Ullared, Sverige

  • Lägenheter
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Utsikt
  • Luftkonditionering
  • Eget badrum
  • Kök
  • Dusch

Välkommen till Gällared 710 – Bed & Kitchen! Ett fantastiskt boende med trädgård beläget 8 km från det populära shoppingparadiset Ullared. Här kan du njuta av lugnet och naturen, samtidigt som du har närhet till spännande aktiviteter och sevärdheter.

Boende

Alla lägenheter på Gällared 710 – Bed & Kitchen har en bekväm sittgrupp där du kan koppla av efter en lång dag. Vissa boendeenheter har ett fullt utrustat kök där du kan laga dina egna måltider, medan andra har ett praktiskt pentry. I köket hittar du bland annat en mikrovågsugn, kaffemaskin och vattenkokare. Vi erbjuder även gratis kaffe, te och mjölk för din bekvämlighet. I det fräscha badrummet finns en rymlig dusch. Sängkläder och handdukar tillhandahålls för alla gäster.

Faciliteter

Gällared 710 – Bed & Kitchen har en trevlig trädgård med grillmöjligheter, perfekt för att avnjuta en god måltid utomhus. Här kan du umgås med vänner och familj i en avslappnad miljö.

Aktiviteter

I området runt Gällared 710 – Bed & Kitchen finns det gott om aktiviteter att utforska. Njut av fiske i närbelägna vattendrag eller ge dig ut på en vacker vandringsled för att upptäcka naturen. Besök också städerna Varberg och Falkenberg, som båda ligger inom bekvämt avstånd från boendet. För resenärer som anländer med flyg ligger Göteborgs flygplats Landvetter endast 71 km bort.

Boka din vistelse

Välj Gällared 710 – Bed & Kitchen för en minnesvärd och avkopplande vistelse. Njut av bekväma boendeenheter, vacker natur och spännande aktiviteter i området. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår underbara lokalitet!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är