Search

Holiday House with beautiful scenery near Göta Kanal i Undenäs

Timmervägen 6(stuga 8), 546 94 Undenäs, Sverige

  • Helt hus
  • 50 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Familjerum
  • Utsikt
  • Balkong
  • Eget badrum
  • Kök

Välkommen till Holiday House med vacker utsikt nära Göta Kanal! Denna underbara villa erbjuder en fridfull vistelse med panoramautsikt över sjön och omgivande berg. Med grillmöjligheter och en privat uteplats är detta det perfekta stället att koppla av och njuta av naturen.

Boende

Villan har 2 mysiga sovrum, ett ljust vardagsrum, en platt-TV för kvällsunderhållning, ett fullt utrustat kök med kylskåp och diskmaskin samt ett fräscht badrum med dusch. Från balkongen kan du njuta av soluppgången över bergen och andas in den friska luften.

Fritidsaktiviteter

För de äventyrslystna finns det en lekplats där barnen kan roa sig. Efter en dag fylld med aktiviteter som vandring eller kanotpaddling kan du koppla av i trädgården eller i den gemensamma loungen. Perfekt för att dela minnen med vänner och familj.

Omgivning

Beläget endast 43 km från Mariestads tågstation är Holiday House med vacker utsikt nära Göta Kanal en idealisk bas för att utforska området. Närliggande sevärdheter inkluderar den vackra Göta Kanal, perfekt för avkopplande promenader eller båtturer. Missa inte heller att besöka de traditionella byarna i närheten.

Transport

Om du reser med flyg är Örebro flygplats den närmaste, belägen endast 97 km från boendet. Med enkel tillgång till flygplatsen är det bekvämt att komma till och från Holiday House med vacker utsikt nära Göta Kanal.

Boka din vistelse idag!

Ta chansen att uppleva en fridfull vistelse med vacker natur och bekvämligheter. Boka din vistelse på Holiday House med vacker utsikt nära Göta Kanal och skapa minnen som varar livet ut. Välkommen att utforska detta fantastiska boende och dess omgivningar!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är