Search

Apartments Centralstation i Uppsala

Dragarbrunnsgatan 44, 753 20 Uppsala, Sverige

  • Lägenheter
  • Husdjur är välkomna
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme
  • Hiss

Välkommen till Apartments Centralstation i Uppsala! Ett bekvämt och modernt boende bara några steg från Uppsala Konsert & Kongress. WiFi är gratis, så du kan hålla dig uppkopplad under hela din vistelse.

Modern inredning och bekvämligheter

Varje lägenhet har ett vardagsrum med en platt-tv för avkoppling samt ett pentry med ugn, mikrovågsugn, kylskåp och spishäll för att tillaga egna måltider. Vissa lägenheter har även en separat vardagsrumsdel och/eller en matplats för extra komfort.

Extra bekvämligheter

För en extra avgift kan du njuta av en härlig frukost på Hotell Centralstation, som ligger bara 300 meter bort. Perfekt för en bra start på dagen innan du utforskar Uppsala.

Utforska Uppsala

Apartments Centralstation är perfekt beläget nära Gustavianum och Linnémuseet, båda bara 500 meter bort. Du kan enkelt ta dig till sevärdheter och upplevelser i området från denna centrala plats. Närmaste flygplats är Stockholm-Arlanda flygplats, endast 28 km bort.

Husdjursvänligt boende

Vi välkomnar även dina fyrbenta vänner mot en extra kostnad på 200 SEK per vistelse. Kontakta oss innan din ankomst för att bekräfta att ditt husdjur kan bo hos oss.

Boka din vistelse idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till Apartments Centralstation i Uppsala. Boka din vistelse idag och upplev bekvämt boende i en central och livlig del av staden. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är