Search

Private apartment in Gamla Uppsala i Uppsala

Regins väg, 754 40 Uppsala, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 55 m² storlek
  • Kök
  • Husdjur är välkomna
  • Grillmöjligheter
  • Tvättmaskin
  • Kostnadsfri parkering
  • Luftkonditionering
  • Parkering på plats

Välkommen till Private apartment in Gamla Uppsala! Denna vackra lägenhet ligger i Uppsala och erbjuder bekvämt boende med luftkonditionering. Med närhet till sevärdheter som Linnémuseet och Uppsala Konsert & Kongress, är detta det perfekta stället att stanna på under din vistelse i staden.

Boende

Denna lägenhet har 2 mysiga sovrum, perfekt för att rymma upp till 4 gäster. Köket är fullt utrustat med kylskåp och diskmaskin, perfekt för att laga egna måltider under din vistelse. Koppla av i den bekväma sittgruppen framför den platta TV:n eller njut av en kopp kaffe på uteplatsen.

Läge

Med Linnéträdgården bara 4,3 km bort och Gustavianum 4,5 km från lägenheten, har du enkelt tillgång till några av stadens mest populära sevärdheter. Närmaste flygplats är Stockholm Arlanda, som ligger bara 38 km från boendet.

Bekvämligheter

Utöver de bekväma sovrummen och det välutrustade köket, erbjuder Private apartment in Gamla Uppsala också ett modernt badrum med dusch. Gratis privat parkering gör det enkelt att ta med bilen och utforska staden.

Utforska staden

Uppsala är en stad med en rik historia och kultur. Passa på att besöka sevärdheter som Uppsala domkyrka, Gamla Uppsala Viking Village och Uppsala slott. Njut av shopping och restauranger i stadens centrum eller ta en avkopplande promenad längs Fyrisån.

Boka din vistelse

Varför inte boka Private apartment in Gamla Uppsala för din nästa resa till Uppsala? Upplev stadens charm och bo bekvämt i denna välutrustade lägenhet. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är