Search

Uppsala Hotel Apartments i Uppsala

5 Palmbladsgatan, 754 50 Uppsala, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Stadsutsikt
  • Trädgård
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Balkong
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Rökfria rum

Välkommen till Uppsala Hotel Apartments! Ett fantastiskt boende i Uppsala med enastående utsikt över staden, en vacker trädgård, en mysig gemensam lounge och en härlig terrass. Här kan du verkligen koppla av och njuta av din vistelse i denna underbara stad.

Lyxigt boende

Våra lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse. Du hittar en tv för kvällens underhållning, ett eget badrum med dusch och hårtork för din bekvämlighet, samt ett kök med kylskåp, ugn och spishäll så att du kan laga dina egna måltider.

Hemtrevlig atmosfär

Alla våra boendeenheter är omsorgsfullt inredda med en sittgrupp och en matplats där du kan koppla av och äta i lugn och ro. Du kommer verkligen känna dig som hemma under din vistelse hos oss.

Sevärdheter i närheten

Uppsala Konsert & Kongress ligger endast 4 km från boendet, vilket gör det enkelt att ta del av kulturella evenemang och konserter. Linnémuseet, som ligger 4,6 km bort, är också väl värt ett besök för dig som är intresserad av botanik och vetenskap.

Perfekt läge

Med närhet till Stockholm Arlanda flygplats, endast 35 km bort, är Uppsala Hotel Apartments en bekväm och lättillgänglig plats att bo på under din resa. Du kan enkelt ta dig hit och sedan utforska allt som Uppsala har att erbjuda.

Boka din vistelse nu!

Varför inte boka en vistelse hos oss på Uppsala Hotel Apartments och upplev den underbara atmosfären och bekvämligheten i våra lyxiga lägenheter? Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse minnesvärd. Välkommen till Uppsala!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är