Search

Hotell Blanka- Lägenhet- Boutique Hotell i Varberg

25 Västra Vallgatan, 432 41 Varberg, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Utsikt
  • Trädgård
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Värme

Välkommen till Hotell Blanka- Lägenhet- Boutique Hotell i vackra Varberg! Vår lägenhet är belägen endast 6 minuters promenad från Barnens badstrand och mindre än 1 km från Käringhålan badplats. Här erbjuder vi bekvämt boende med gratis WiFi och en mysig sittgrupp för att du ska kunna koppla av och njuta av din vistelse.

Modern och bekväm inredning

Våra boendeenheter har vackra parkettgolv och ett fullt utrustat kök med kylskåp, matplats och allt du behöver för att laga dina egna måltider. Slappna av framför den platta TV:n eller fräscha till dig i det privata badrummet med dusch och gratis toalettartiklar.

Avkoppling och nöjen

Hotell Blanka- Lägenhet- Boutique Hotell har en lekplats för de små och som gäst kan du ägna dig åt vandring och cykling i närheten. Koppla av i trädgården och njut av lugnet och friden.

Utforska omgivningarna

I närheten av hotellet hittar du populära besöksmål som Skarpe Nord badplats, Varbergs station och Varbergs fästning. Utforska staden och upptäck allt den har att erbjuda. Närmaste flygplats är Halmstad flygplats, endast 75 km bort.

Varför inte boka din vistelse hos oss?

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår lägenhet på Hotell Blanka- Lägenhet- Boutique Hotell. Njut av bekvämt boende och utforska den vackra omgivningen i Varberg. Boka din vistelse idag och upplev en minnesvärd tid hos oss!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är