Search

Noah Longstay i Västerås

1 Svalgången, 724 81 Västerås, Sverige

  • Lägenheter
  • Gratis WiFi
  • Eget badrum
  • Dusch
  • Platt-tv
  • Värme
  • Hiss

Välkommen till Noah Longstay – din perfekta bostad i Västerås! Vår lägenhet erbjuder bekvämt boende med moderna bekvämligheter, inklusive gratis WiFi och en platt-tv. Beläget endast 4,4 km från Aros Congress Center och 5,3 km från Västerås centralstation, är Noah Longstay den idealiska platsen att utforska staden.

Modern Design

Vår lägenhet är smakfullt inredd med en modern design som skapar en avslappnande och bekväm atmosfär. De ljusa färgerna och rena linjerna ger en känsla av rymd och elegans.

Fullt Utrustat Kök

Det fullt utrustade köket är perfekt för att laga egna måltider under din vistelse. Med moderna apparater och alla nödvändiga köksredskap kan du enkelt skapa läckra rätter.

Rumslig Vardagsrum

I det rymliga vardagsrummet kan du koppla av och umgås med dina vänner och familj. Den bekväma soffan och den stora platt-tv:n skapar en perfekt plats för avkoppling.

Bekväma Sovrum

De mysiga sovrummen är designade för att erbjuda en god natts sömn. De bekväma sängarna och lugna atmosfären gör det lätt att koppla av och vila efter en lång dag.

Utforska Lokala Sevärdheter

Med Ängsö slott endast 28 km bort och Fridegårdsparken 36 km från boendet, finns det gott om lokala sevärdheter att utforska under din vistelse. Ta dig tid att upptäcka allt som Västerås har att erbjuda.

Boka Din Vistelse Idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till Noah Longstay för en minnesvärd vistelse i Västerås. Boka din vistelse idag och upplev allt som vår lägenhet och den omgivande staden har att erbjuda. Vi ser fram emot att få dig som vår gäst!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är