Search

Vallabiten Rum och Lägenheter i Växjö

Välluddevägen 3, 352 51 Växjö, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Trädgård
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Rökfria rum
  • Parkering på plats

Vallabiten Rum och Lägenheter är den perfekta platsen att bo under din vistelse i Växjö. Med utsikt över trädgården och bekvämligheter som gratis WiFi och privat parkering, kommer du att känna dig hemma här.

Boende med kök

Njut av bekvämligheten med ett fullt utrustat kök i vissa av våra boendeenheter. Du hittar allt du behöver för att laga din favoritmåltid, inklusive ugn, mikrovågsugn och spishäll.

Avkoppling i trädgården

Som gäst på Vallabiten Rum och Lägenheter har du möjlighet att koppla av i den vackra trädgården. Ta en promenad, läs en bok eller bara njut av den friska luften.

Nära sevärdheter

Upptäck Växjö konsthall som ligger bara 3,5 km bort eller besök Linnéparken som endast är 2,2 km från boendet. Du kommer att ha en mängd aktiviteter att välja mellan under din vistelse.

Smidig resa

Med Växjö flygplats bara 11 km bort och Växjö station inom bekvämt avstånd (3,9 km), är du aldrig långt från din nästa destination. Oavsett om du reser med flyg eller tåg, är det enkelt att ta sig till och från Vallabiten Rum och Lägenheter.

Boka din vistelse idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till Vallabiten Rum och Lägenheter för en minnesvärd vistelse i Växjö. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna underbara plats har att erbjuda. Välkommen!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är