Search

Nice Apartment In Vimmerby With 3 Bedrooms And Wifi i Vimmerby

598 37 Vimmerby, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 62 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Balkong
  • Kök
  • Dusch
  • Grillmöjligheter
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme

Välkommen till Nice Apartment In Vimmerby With 3 Bedrooms And Wifi! Denna underbara lägenhet ligger i Vimmerby i Kalmar län och har allt du behöver för en bekväm och minnesvärd vistelse. Med en balkong och närhet till Astrid Lindgrens Värld är detta det perfekta boendet för din semester.

3 Sovrum

Den här lägenheten har 3 rymliga sovrum där du och dina gäster kan koppla av och sova bekvämt under er vistelse. Varje rum är smakfullt inrett och erbjuder gott om utrymme för dina tillhörigheter.

Fullt utrustat kök

I det moderna och fullt utrustade köket kan du laga dina favoriträtter eller bara brygga en kopp kaffe på morgonen. Köket har allt du behöver för att känna dig som hemma under din vistelse.

Gratis WiFi

Med gratis WiFi i hela lägenheten kan du enkelt hålla kontakten med dina nära och kära eller planera dina dagar i Vimmerby. Surfa på nätet, strömma filmer eller jobba på distans utan bekymmer.

Privat parkering

Du behöver inte oroa dig för var du ska parkera under din vistelse. Nice Apartment In Vimmerby With 3 Bedrooms And Wifi erbjuder gratis privat parkering för din bekvämlighet.

Nära till flygplatsen

Med Linköping flygplats bara 101 km bort är det enkelt att ta sig till och från Nice Apartment In Vimmerby With 3 Bedrooms And Wifi. Perfekt för resenärer som vill ha smidiga transportmöjligheter.

Boka din vistelse idag!

Kom och upplev den charmiga staden Vimmerby från denna bekväma och välutrustade lägenhet. Oavsett om du är här för att besöka Astrid Lindgrens Värld eller bara för att koppla av och njuta av lugnet, så är Nice Apartment In Vimmerby With 3 Bedrooms And Wifi det perfekta boendet för dig. Boka din vistelse idag och upplev allt som denna vackra plats har att erbjuda!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är