Search

6 person holiday home in VISBY (SVE Visby)

62143 Visby, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 87 m² storlek
  • Kök
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Eget badrum
  • Värme

Välkommen till Apartment VISBY – din perfekta plats att bo i Visby! Denna vackra lägenhet ligger i hjärtat av staden och erbjuder bekvämt boende med gratis WiFi, perfekt för både affärsresenärer och turister.

Boende

Lägenheten har 2 mysiga sovrum, perfekt för en god natts sömn efter en dag med att utforska staden. Koppla av i vardagsrummet med en TV eller laga en läcker måltid i det välutrustade köket med diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin, kylskåp och ugn.

Sevärdheter

Med läget bara 1,5 km från Almedalen och Wisby Strand Congress & Event, har du enkelt tillgång till några av Visbys mest populära attraktioner. Besök Visbys botaniska trädgård, beundra Muramaris eller promenera längs Visbys stadsmur – allt inom räckhåll från lägenheten.

Omgivning

Upplev Visbys charmiga atmosfär med närheten till Stora Torget och den vackra travbanan Visbytravet, bara några kilometer bort. Och med Visby flygplats bara 3 km från lägenheten, är det enkelt att nå din destination.

Boka din vistelse

Ta chansen att bo i denna underbara lägenhet och utforska allt som Visby har att erbjuda. Boka din vistelse på Apartment VISBY idag och upplev en minnesvärd vistelse i denna historiska stad!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är