Search

Amazing Apartment In Visby With Wifi And 1 Bedrooms i Visby

621 57 Visby, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 30 m² storlek
  • Kök
  • Trädgård
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Värme

Välkommen till vår fantastiska lägenhet i Visby! Den här lägenheten är perfekt för dig som vill ha en bekväm och trevlig vistelse i den vackra staden Visby. Med gratis WiFi och en trädgård kan du koppla av och njuta av din vistelse till fullo.

Lägenhetsdetaljer:

Denna lägenhet ligger på bottenvåningen och har 1 sovrum där du kan koppla av och vila upp dig. Det finns även ett välutrustat kök med kylskåp och diskmaskin där du kan laga goda måltider. I vardagsrummet kan du slappna av och titta på din favoritfilm och det finns även en TV för underhållning.

Området:

Amazing Apartment In Visby With Wifi And 1 Bedrooms ligger bara 8 minuters promenad från Wisby Strand, perfekt för en dag på stranden. Du hittar även Almedalen bara 500 meter bort, perfekt för en avkopplande promenad. Om du gillar golf, ligger Hästnäs Golfbana bara 7,6 km bort och Lummelundagrottan ligger 14 km bort.

Sevärdheter i närheten:

Visby Färjeterminal ligger endast 2,3 km från lägenheten, perfekt om du planerar att ta färjan till eller från ön. Gotska Golfklubben ligger också nära, endast 3,7 km bort. Närmaste flygplats är Visby flygplats, endast 3 km från boendet, vilket gör det bekvämt för dig att ta dig till och från lägenheten.

Njut av din vistelse:

Kom och bo i vår underbara lägenhet och njut av allt som Visby har att erbjuda. Oavsett om du är här för en kort semester eller en längre vistelse, kommer du att känna dig som hemma i vår bekväma och välutrustade lägenhet. Vi ser fram emot att välkomna dig och hoppas att du får en fantastisk vistelse i Visby!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är