Search

Snäck Apartment floor 11 sea view (SVE Visby)

8 Snäckbacken Floor 11, 621 41 Visby, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 50 m² storlek
  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Rökfria rum
  • Utsikt
  • Balkong
  • Havsutsikt
  • Kök
  • Dusch

Välkommen till Snäck Apartment floor 11 sea view i vackra Visby! Denna lägenhet erbjuder en fantastisk utsikt över havet, gratis WiFi och privat parkering för din bekvämlighet. Med endast en 17 minuters promenad till Gotska Golfklubben är detta det perfekta boendet för dig som vill utforska området.

Modern design och bekvämligheter

Denna lägenhet har ett sovrum, ett kök utrustat med kylskåp och diskmaskin, en platt-tv för underhållning, en bekväm sittgrupp och ett badrum med dusch. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga för din bekvämlighet, så du behöver inte oroa dig för någonting under din vistelse.

Fantastiskt läge

Wisby Strand ligger endast 4,6 km bort, medan Almedalen också ligger på samma avstånd. Närmaste flygplats är Visby flygplats, som endast ligger 2 km från boendet. Du kommer ha enkel tillgång till allt som Visby har att erbjuda, oavsett om du är här för avkoppling eller sightseeing.

Balkong med havsutsikt

Njut av din morgonkaffe eller en vacker solnedgång från balkongen med utsikt över havet. Detta är den perfekta platsen att koppla av och njuta av den friska luften och den vackra utsikten.

Gratis WiFi och parkering

Med gratis WiFi i hela lägenheten kan du hålla dig uppkopplad under hela din vistelse. Dessutom erbjuder vi gratis privat parkering för din bekvämlighet, så du kan utforska området med lätthet.

Boka din vistelse idag

Om du letar efter ett bekvämt och modernt boende med fantastisk havsutsikt, så är Snäck Apartment floor 11 sea view det perfekta valet för dig. Boka din vistelse idag och upplev allt som Visby har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är