Search

Visby city Apartments i Visby

8 Stora TORGET, 621 56 Visby, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Stadsutsikt
  • Husdjur är välkomna
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Balkong
  • Badkar
  • Luftkonditionering

Välkommen till Visby city Apartments! Ett perfekt boendealternativ beläget i Visby, bara en kort promenad från Wisby Strand och Almedalen. Här erbjuds bekvämt boende med gratis WiFi och en mysig sittgrupp där du kan koppla av.

Modern inredning

Varje lägenhet är utrustad med en platt-tv för underhållning, ett eget badrum med bekväm dusch och hårtork samt ett fullt utrustat kök med kylskåp, diskmaskin och mikrovågsugn. Några av lägenheterna har även en terrass eller balkong med en fantastisk utsikt över staden eller havet.

Perfekt läge

Visby city Apartments ligger bara 2,2 km från Visby Färjeterminal och 3,3 km från Gotska Golfklubben. Närmaste flygplats, Visby flygplats, är endast 3 km bort. Med ett centralt läge är det enkelt att utforska allt som Visby har att erbjuda.

Avkopplande atmosfär

Efter en lång dag med sightseeing eller arbete kan du återvända till din bekväma lägenhet på Visby city Apartments och koppla av i lugn och ro. Njut av den hemtrevliga atmosfären och varva ner i din egen lilla oas.

Personlig service

Vårt vänliga och hjälpsamma personal finns alltid tillgängligt för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Vi strävar efter att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse för varje gäst som väljer att bo hos oss.

Boka din vistelse idag

Varför inte uppleva allt som Visby har att erbjuda genom att bo på Visby city Apartments? Oavsett om du är här för affärer eller nöje, så kommer du att känna dig som hemma i våra moderna och bekväma lägenheter. Boka din vistelse idag och upplev den underbara atmosfären i Visby!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är