Search

Visby City Apartments S:t Hansgatan i Visby

55 S:t Hansgatan våning 1, 621 56 Visby, Sverige

  • Lägenheter
  • Kök
  • Stadsutsikt
  • Trädgård
  • Husdjur är välkomna
  • Tvättmaskin
  • Gratis WiFi
  • Terrass
  • Badkar
  • Luftkonditionering

Visby City Apartments S:t Hansgatan är den perfekta platsen för dig att bo under din vistelse i Visby. Beläget i en lugn del av staden, erbjuder detta boende allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse.

Modern och bekväm inredning

Varje lägenhet på Visby City Apartments S:t Hansgatan är smakfullt inredd med moderna möbler och bekväma sängar för att säkerställa att du får en god natts sömn. Den ljusa och luftiga atmosfären skapar en avkopplande miljö där du kan koppla av efter en lång dag med sightseeing.

Fullt utrustat kök

I köket hittar du allt du behöver för att laga dina egna måltider under din vistelse. Ett kylskåp, ugn, mikrovågsugn och kaffemaskin finns tillgängliga för att underlätta din matlagning.

Privat terrass eller uteplats

Njut av en kopp kaffe på din privata terrass eller uteplats medan du tar in den friska luften och den vackra omgivningen. Detta är den perfekta platsen att börja din dag eller koppla av på kvällen.

Gratis WiFi och TV

Behåll kontakten med vänner och familj med gratis WiFi i lägenheten. Koppla av framför TV:n efter en lång dag med att utforska Visby och omgivande områden.

Nära till sevärdheter

Wisby Strand ligger bara en kort 7 minuters promenad från Visby City Apartments S:t Hansgatan, medan Almedalen ligger endast 500 meter bort. Upptäck Visbys vackra stränder och historiska platser under din vistelse.

Boka din vistelse idag

Vi hälsar dig varmt välkommen att bo på Visby City Apartments S:t Hansgatan och uppleva allt som Visby har att erbjuda. Boka din vistelse idag och utforska denna charmiga stad på Gotland!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är