Search

Nice Apartment In Ystad With 2 Bedrooms And Wifi i Ystad

271 39 Ystad, Sverige

  • Hel lägenhet
  • 60 m² storlek
  • Kök
  • Husdjur är välkomna
  • Grillmöjligheter
  • Gratis WiFi
  • Kostnadsfri parkering
  • Värme

Välkommen till Nice Apartment In Ystad With 2 Bedrooms And Wifi! Denna lägenhet är belägen i Ystad, en charmig stad i Skåne, och är ett 3-stjärnigt boende med gratis WiFi. Perfekt för dig som vill utforska Ystad och dess omgivningar.

Boendet

Denna lägenhet består av 2 mysiga sovrum, perfekta för en god natts sömn. Här finns även ett vardagsrum där du kan koppla av efter en lång dag, ett fullt utrustat kök där du kan laga dina egna måltider och ett fräscht badrum.

Omgivningen

Beläget endast 2,6 km från Ystad Marina och 17 km från Tomelilla Golfklubb, har du nära till både stadsliv och natur. Ta en promenad längs kajen eller ge dig ut på en golfrunda under din vistelse.

Utflyktsmål

Saltsjobaden ligger endast 1,9 km från lägenheten, perfekt för en avkopplande dag vid havet. Sandskog havsbad ligger också nära, endast 2,5 km bort. Passa på att njuta av solen och havet under din vistelse.

Närområdet

Närmaste flygplats är Malmö flygplats, belägen 38 km från boendet. Med enkel tillgång till flygplatsen är det smidigt att ta sig till och från lägenheten. Utforska närområdet och upptäck allt som Ystad har att erbjuda.

Boka din vistelse

Varför inte boka Nice Apartment In Ystad With 2 Bedrooms And Wifi för din nästa vistelse i Ystad? Upplev bekvämligheten i att bo i en egen lägenhet och njut av allt som staden har att erbjuda. Välkommen att boka din vistelse idag!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är