Search

Ystad Holiday Houses i Ystad

Fritidsvägen 1, 271 30 Ystad, Sverige

Välkommen till Ystad Holiday Houses, en underbar plats belägen i Ystad där du kan njuta av en avkopplande vistelse. Våra bekväma lägenheter erbjuder gratis WiFi och en härlig trädgård med en grillplats och vacker utsikt över grönskan.

Lägenhetsfaciliteter

Alla våra lägenheter har en mysig terrass där du kan koppla av och njuta av frisk luft. Köket är fullt utrustat med en ugn, mikrovågsugn, brödrost, kaffekokare och vattenkokare. Det privata badrummet har en bekväm dusch för din avkoppling.

Restaurang

Under sommarmånaderna juli-augusti kan du njuta av läckra måltider på restaurangen Gläntans BBQ grillBBQ som serverar glutenfria alternativ på begäran. En perfekt plats för en trevlig middag med familj och vänner.

Faciliteter för barn

Ystad Holiday Houses är en familjevänlig plats med en lekplats där barnen kan leka och ha roligt. En perfekt plats för en familjesemester där alla kan trivas.

Cykeluthyrning

För att utforska omgivningarna erbjuder vi cykeluthyrning så att du kan ta en avkopplande cykeltur och upptäcka vackra platser i närheten av Ystad.

Sevärdheter i närheten

Om du är intresserad av djur och natur, missa inte att besöka Ystad Djurpark som ligger bara 13 km bort. Malmös flygplats ligger också inom bekvämt avstånd, endast 42 km från Ystad Holiday Houses.

Välkommen till Ystad Holiday Houses!

Ta chansen att bo i våra bekväma lägenheter och utforska den vackra staden Ystad. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse minnesvärd och avkopplande. Boka nu och njut av en underbar semester!

The Cozy Little House i Motala
Lägenheter i Motala
Appart

The Cozy Little House i Motala

Välkommen till The Cozy Little House i vackra Motala! Denna charmiga lägenhet erbjuder bekvämt boende med en hemtrevlig känsla, perfekt

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)
Lägenheter i Tofta
Appart

Villa Drömhus Tofta Strand (SVE Tofta)

Välkommen till Drömhus Tofta Strand! Denna underbara villa har utsikt över trädgården och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet med många bekvämligheter.

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp
Lägenheter i Klagstorp
Appart

Yogi Wellness Guesthouse i Klagstorp

Välkommen till Yogi Wellness Guesthouse! Ett fantastiskt boende med utsikt över trädgården, en terrass och en balkong. Detta semesterhus är